Volg het afvalnieuws uit jouw gemeente via de IVAREM-app

  • 17 augustus 2021

Wat waren die nieuwe sorteerregels weer van PMD? Of wanneer is het recyclagepark juist geopend? Welke zaken kan ik eigenlijk allemaal gratis brengen naar het recyclagepark? Wat kan ik het best doen met medisch afval zoals injectienaalden? Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen die regelmatig voorkomen bij de infolijn van IVAREM. Om de burgers beter te helpen bij hun vragen en noden is IVAREM vorig jaar gestart met de IVAREM-app (of MIJN IVAREM via www.ivarem.be). Sinds deze zomer kan je je via de app ook inschrijven voor de driemaandelijkse nieuwsbrief. Zo kan iedere burger het laatste afvalnieuws ontvangen.

MAKKELIJKE EN DUURZAME APP

“Met de gratis IVAREM-app kan je altijd snel je ophaalkalender of de wachtrij aan het recyclagepark bekijken.” zegt IVAREM-voorzitter Koen Anciaux. “Daarnaast kan je via de app ook vragen stellen aan de infolijn van IVAREM, afvaltips opzoeken of je facturen digitaal bewaren en automatisch betalen! Zo besparen we een hoop papier. Je hoeft alleen maar de app te downloaden op je smartphone. Geen smartphone? Dan kan je de webapplicatie MIJN IVAREM gebruiken op de website www.ivarem.be.” vervolgt Koen Anciaux.

AFVALNIEUWS UIT DE REGIO

Sinds deze zomer kan je je via de IVAREM-app ook inschrijven voor de nieuwsbrief van IVAREM. Deze digitale nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar in jouw mailbox en geeft een snel overzicht van het belangrijkste afvalnieuws uit jouw gemeente en regio. Zo blijft iedere inwoner op de hoogte van het laatste afvalnieuws en interessante afvaltips. Je kan inschrijven via de IVAREM-app door ‘Afvalnieuws’ aan te klikken in de IVAREM-app of schrijf rechtstreeks in via www.ivarem.be/nieuwsbrief.