Wat verandert er voor mij als tweedeverblijver?

Vanaf 1 mei 2021 neemt IVAREM het beheer van het recyclagepark Puurs over van de gemeente Puurs-Sint-Amands. Het recyclagepark van Puurs (Lichterveld) zal door werken gesloten zijn van 19 april t.e.m. 2 mei 2021. Tijdens deze periode kan u wel terecht op het recyclagepark van Sint-Amands (Hemelrijken).

Om toegang te krijgen tot het recyclagepark van Sint-Amands én het vernieuwe recyclagepark van Puurs, dient u als tweedeverblijver een nieuwe toegangskaart aan te vragen via 0800 90 441 of via het contactformulier.

Vanaf 3 mei verwelkomen we u graag terug opnieuw op het recyclagepark van Puurs (Lichterveld) of één van de andere recyclageparken in de IVAREM-regio (kijk hier voor een overzicht).

Wat verandert er voor mij als tweedeverblijver?

  • U krijgt tussen 1 mei en 31 december 2021 28 gratis toegangsbeurten. In 2022 ontvangt u opnieuw 28 gratis toegangsbeurten. 
  • U moet een nieuwe elektronische toegangskaart aanvragen bij de infolijn (zie boven). U kan enkel het park betreden met deze kaart.
  • De tarieven voor particulieren zijn ook geldig voor tweedeverblijvers. U vindt de tarieven terug via deze link. 
  • U mag maximaal 2 keer per dag naar het recyclagepark komen.
  • U mag in totaal max. 2 m³ afval per dag brengen.

Opgelet! Er zijn heel wat wijzigingen voor afvalfracties in het recyclagepark van Puurs. Sorteer het afval thuis correct voor je naar het recyclagepark vertrekt. Lees de wijzigingen hier na.