Vacature Verantwoordelijke Werkplaats Inzameldienst

VACATURE VERANTWOORDELIJKE WERKPLAATS INZAMELDIENST


IVAREM zamelt dagelijks huishoudelijk afval in aan huis, via ondergrondse containers en op de recyclageparken. Daarvoor gaan dagelijks heel wat vrachtwagens en inzamelaars de baan op. Als technisch medewerker sta je in voor de goede werking van de technische installaties/machines en de operationele activiteiten van de inzameldienst en de containervervoerdienst. Je stuurt hiervoor dagelijks een klein team aan.
Je zorgt voor correcte procedures en werkinstructies en je begeleidt medewerkers van de inzameldienst in het correct en veilig gebruik van de installaties/machines en het onderhoud ervan. Je werkt hiervoor nauw samen met de teamverantwoordelijke van de inzameldienst, de planningscel, het magazijn en de dienst dataverwerking van het operationele departement.


De volgende taken en verantwoordelijkheden liggen onder andere op jou te wachten:

  1. Dagelijkse voorbereidende activiteiten: Je bent verantwoordelijk voor de onderhoudsplanning, je maakt werkopdrachten op voor medewerkers en externe dienstverleners, je zorgt dat keuringen tijdig gebeuren en je bespreekt problemen met collega’s om samen een oplossing te vinden met het oog op de operationele continuïteit.
  2. Dagelijkse activiteiten: Je bent het aanspreekpunt bij vragen over de technische installaties en machines. Je maakt technische instructies op en houdt die up-to-date en ondersteunt medewerkers bij de toepassing ervan. Je voert controles op het materieel uit evenals kleine onderhoudsactiviteiten, je werkt met partners samen voor de onderhoudsactiviteiten.
  3. Occasionele activiteiten: Je bouwt een relatie op met dienstverleners en volgt evoluties op de markt op om zo deskundig advies te geven bij problemen of vervangingsnoden van materieel. Je bent het aanspreekpunt voor de inzameldienst bij vergaderingen op technisch vlak. Je volgt kerngegevens rond de werking van technische installaties op en je zoekt mee naar verbetermogelijkheden.
  4. Back-up en ondersteuning: In samenspraak met je team van mecaniciens volg je de opstart of afsluiting van de werkdag van de inzameldienst op. Je voert zelf ook onderhoudswerkzaamheden uit om de kennis van het materieel actueel te houden en je kennis met collega’s te delen.


PROFIEL:
▪ Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal: praten, lezen en schrijven
▪ Je bent een teamwerker
▪ Je kan zelfstandig werken
▪ Je bent flexibel wat je taken en uren betreft
▪ Je leert snel bij en hebt interesse in techniek (eerdere ervaring met vrachtwagenmechanica is een voordeel)


WIJ BIEDEN:
▪ Een contract van onbepaalde duur
▪ 40 uren werkweek met opbouw van ADV-dagen
▪ 4 extra verlofdagen bovenop wettelijk verlof (20 dagen) en 5 extra feestdagen
▪ Een marktconform loon overeenkomstig je nuttige ervaring
▪ Extralegale voordelen: 13de maand, maaltijdcheques, ecocheques, verzekering gewaarborgd inkomen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en een hinderpremie
▪ Opleidingsmogelijkheden en professionele ondersteuning
▪ Jouw kans om mee te werken aan een propere omgeving, elke dag opnieuw


Interesse?
Stuur je kandidatuur via e-mail: personeelsdienst@ivarem.be of solliciteer via de button hieronder.