Meer dan 12.000 gezinnen besparen papier met Doccle. En jij?

  • 11 mei 2021

Je kan jouw betalingsuitnodigingen van IVAREM ontvangen en betalen via Doccle, het grootste platform voor digitale administratie in België. Je kan er documenten (bv. betalingsuitnodigingen) veilig en eenvoudig lezen, onmiddellijk online betalen en bewaren. Al meer dan 12.000 gezinnen (12 043 om precies te zijn) zijn aangesloten bij IVAREM ontvangen hun documenten via Doccle.

Wil je je registreren op Doccle?

IVAREM was één van de eerste drie afvalintercommunales in België die samenwerkte met Doccle. Door de samenwerking met Doccle kiest IVAREM voor digitalisering en voor een vlottere, efficiëntere en vooral milieubewustere administratie, met zo weinig mogelijk papier. Concreet hoopt IVAREM zo op jaarbasis 25.000 gedrukte betalingsdocumenten en enveloppen uit te sparen. Het streefdoel van IVAREM is dat tegen eind 2025 50% van de betalingsdocumenten digitaal afgehandeld wordt. Voor jou als gebruiker verloopt de betaling sneller en verkleint de kans op fouten.

Meer gebruiksgemak, minder papier

Wil je graag automatisch en snel betalingsuitnodigingen of facturen betalen via Doccle? Of wil je een overzicht van je aanbiedingen van je DIFTAR-container? Dat kan vlot via de IVAREM-app (je kan deze downloaden in de Play Store of App Store) of via Mijn IVAREM. Via deze applicaties kan je makkelijk je digitale betalingen via Doccle instellen. 

Wie zijn afvalrekening niet digitaal wenst op te volgen, ontvangt een gedrukte betalingsuitnodiging per post. 

Door te investeren in een samenwerking met Doccle, hoopt IVAREM nog veel meer inwoners te overtuigen om digitaal te gaan. Voor de gebruiker is Doccle gratis. Bovendien is Doccle altijd en overal beschikbaar via een computer, laptop en smartphone (app voor iOS en Android).