Huisvuilophaling in Heffen, Hombeek en Leest tot eind december 2021 op dinsdag

  • 2 december 2021

De plotse uitval van ophalers zorgt ervoor dat de ophaaldag in Heffen, Hombeek en Leest voor de rest van december 2021 verschuift van maandag naar dinsdag. “Alleen zo kunnen we garanderen dat we iedereen zijn huisvuil kunnen ophalen. Bied in Heffen, Hombeek en Leest je huisvuil vanaf de week van 6 december dus op dinsdag aan in plaats van woensdag. Concreet wil dat zeggen dat de huisvuilophaling in Heffen, Hombeek en Leest doorgaat op dinsdag 7 december. De ophaling van PMD en papier/karton blijft wel gewoon op maandag 6 december doorgaan.” benadrukt IVAREM-woordvoerder Filip Van Assche.

Om de inzameling van huisvuil toch maximaal te blijven garanderen, ontvangen de bewoners van alle getroffen straten in Heffen, Hombeek en Leest een persoonlijke brief met een aangepaste ophaalkalender voor de rest van december 2021. Burgers zullen dus vanaf volgende week tot het einde van december 2021 hun huisvuil op dinsdag moeten aanbieden. De burgers kunnen hun huisvuilzak steeds aanbieden op maandagavond vanaf 19 u en voor dinsdagochtend 7 u. De ophaling van PMD en papier en karton blijft wel gewoon op maandag doorgaan zoals vermeld in de ophaalkalender bij uw thuis of zie de aangepaste ophaalkalender op de achterzijde van de brief die de getroffen inwoners ontvangen. Hieronder alvast de aangepaste ophaalkalender:

MAANDAG 6 DECEMBER: PMD

DINSDAG 7 DECEMBER: HUISVUIL

DINSDAG 14 DECEMBER: HUISVUIL

MAANDAG 20 DECEMBER: PMD

DINSDAG 21 DECEMBER: HUISVUIL

MAANDAG 27 DECEMBER: PAPIER EN KARTON

DINSDAG 28 DECEMBER: HUISVUIL

IVAREM raadt burgers zeker aan om de Recycle App of IVAREM app te downloaden.  Zo zijn ze steeds op de hoogte van de correcte ophaaldag voor hun afvalsoorten.  Via de Recycle app krijgen burgers ook een melding wanneer er een ophaling is en zo zijn ze automatisch op de hoogte van eventuele wijzigingen. Beide apps kunnen gratis gedownload worden in de Apple App Store en de Google Play Store.

Vragen? Neem dan contact op via info@ivarem.be of via het gratis nummer 0800 90 441